Kørekort i Esbjerg, Varde og Grindsted

Hos Nemkøreskole i Agerbæk, nær Esbjerg og Varde, kan du starte på dit kørekort 3 måneder før du fylder 18 år. Selve forløbet består af mindst:

  • 14 undervisningsdage
  • 29 teorilektioner
  • 4 lektioner på manøvrebane
  • 16 lektioner på vejen
  • 4 lektioner på køreteknisk anlæg

Derudover er det et krav på køreskolen, at der medbringes en lægeerklæring som er lavet indenfor de seneste 3 måneder, samt et færdselsrelateret førstehjælpsbevis som er max 1 år gammelt.

Kørekort i Esbjerg, Varde & Grindsted

Hvis du endnu ikke har et færdselsrelateret førstehjælpsbevis, vil jeg med glæde hjælpe dig med tilmelding til et kursus som forløber sideløbende med undervisningen.

Husk at medbringe et pasbillede til lægen.

 

Teoriprøven

Teoriprøven består af 25 multiple choice spørgsmål der skal besvares på 30 minutter. For at bestå skal man have minimum 20 rigtige. Teoriundervisningen forbereder en på denne, og Nemkøreskole hjælper desuden med at øve til den.

Læs mere om færdselsloven, hvis du har lyst på: www.retsinformation.dk

 

Køreprøven

Den praktiske prøve kan bestilles så snart man har bestået teoriprøven. Den foregår i samme skolevogn du har kørt i under hele undervisningsforløbet. Den prøvesagkyndige sidder ved siden af dig under prøven. Prøven varer typisk 30-45 minutter. Hos Nemkøreskole holdes prøverne i 3 forskellige byer, nemlig Grindsted, Varde og Esbjerg. Man får resultatet at vide med det samme efter prøven, og hvis man består, får man et midlertidigt kørekort med det samme.

 

Lektionsplan

658

Dit kørekortsforløb hos Nemkøreskole følger en nøje planlagt lektionsplan. Lektionsplanen består af 53 lektioner, som er fordelt på 9 moduler teori og 10 moduler øvelseskørsel. Det sikrer, at du ved forløbets slutning er fuldt rustet til at bestå teoriprøve og den praktiske prøve. Der vil sideløbende med klasseundervisning blive brugt IT-undervisning.

Tag en gratis teoriprøve og få mere information på: www.turteori.dk

 

Fleksible teori

Teoriforløbet hos Nemkøreskole er gjort fleksibelt og nemt, således at det er tilpasset dit individuelle behov. Ring og aftal hvordan dit forløb kan blive.

 656

Mandag fra kl. 18.00 er der klasseundervisning. Tirsdag, onsdag og torsdag gives der intensiv modulopdelt teoriundervisning, som er tilrettelagt den enkelte elevs behov.

Materialer udleveres hos Nemkøreskole ved din første teorilektion. Det er vigtigt at påpege, at du ikke selv skal købe adgang til teori eller på anden måde forsøge at tage undervisningen privat, da det er lovpligtigt at tage kørekortundervisningen hos en godkendt kørelærer.

Tilmeld dig nu og få 1 gratis køretime!